Behandlinger

Zo Obagi Red Carpet treatment

Bestselger!

Obagi Signature behandling er en luksuriøs behandling, inkludert ZO stimulation peel, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

KR 1990,-

Party Peel/ Stimulation peel

Dr Obagis stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk,jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller partypeel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

Kr 1490,-

Zo Blemish & Oil Controle Anti-age

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens med utklemming, inkludert ZO stimulation peel,hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakke massasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

Kr 1990,-

ZO Clear Up

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utklemming vil øke cellefornyelsen, virke hudforbedrende og gi en myk, klarer hud. Kraftige antioksidanter og anti-inflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte hudendin mot fremtidige skader.

KR 1190,-

Secrets de Sothys

Secrets de Sothys ® kombinerer utrolige sensoriske opplevelser med moderene teknikk for en uforglemmelig opplevelse! Secrets de Sothys ® kombinerer elegant og stilfullt ingredienser som gir deg den ultimate behandlingen og en følelse av luksus og velvære

KR 2390,-

Youth Intensive

Youth Intensive er en behandling som målrettet bekjemper tegn til aldring som rynker og slapp hud.

En sofistikert behandling med målrettede produkter og resultater

KR 1490,-

Sothys Hydra3ha Intensive treatment

I en perfekt allianse av tekniske fremskritt og sensoriske glede, kombinerer denne behandlingen ultra-behagelige teksturer med høy-aktive ingredienser for å bade huden i velvære trivsel og gi den en følelse av absolutt fuktighet.

KR 1390,-

Sothys Energizing Intensive treatment

En dyptrensende og energigivende behandling basert på kraftig Sibirsk ginseng som lader opp ”cellenes batterier” som gir huden en fornyet glød tillater den å avsløre sin ungdommelighet som aldri før. Optimaliserer og forsterker cellenes naturlige prosesser som igjen fører til en bedre beskyttet og sunnere hud. Etterlater en følelse av friskhet og en synlig fornyet glød.

KR 1490,-

Green Peel express

Dette er en ekspress utgave av den ordinære Green Peel Fresh up. Behandlingen varer i ca 20 minutter og gir en strålende fin glød, perfekt før fest elle

Kr 990,-

Green Peel fresh up

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Kr 1100,-

Green Peel energy

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

KR 1400,-

Green Peel classic

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud.

KR 2500,-

Danné Enzymbehandling

DMK ENZYM BEHANDLING er den virkelig sanne oksygen behandling. Masken virker oppstrammende og foryngende på huden, samt en innvendig utrensning.

KR 1590,- /1790,- m/massasje

Kjemisk peel, Retinol+c-vit

Dette er en behandling for deg som ønsker raske resultater for solskader, pigmentering, linjer/rynker, arr etc 
Super å kombinere med dermarollerbehandling.
Dette er en medisinsk behandling og man må regne med noe flassing.

KR 1500,-

Microneedling/dermaroller

Microneedling (også kalt CIT=Collagen Induction Therapy) er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet samt tykkelse, store porer, arr, rynker og fine linjer reduseres. 

Kollagen finnes naturlig i huden vår, men reduseres jo eldre man blir. Huden blir slappere og linjer & rynker oppstår. 

Ved hjelp av Microneedling vil vi stimulere huden til selv å danne nytt kollagen og elastin, og man kan på den måten redusere linjer, rynker, store porer og arr.

Microneedling virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen små mikro hull i huden, vi påfører huden en kontrollert skade som gjør at huden bryter ned gammelt/ødelagt vev for deretter å bygge opp nytt friskt vev. 

Microneedling øker opptaket av aktive ingredienser og gir derfor en mangedoblet effekt av produkter vi påfører.

Det anbefales en kur på 4-6 behandlinger ca hver 4. uke.

Dette er en medisinsk behandling og man må regne med noe rødhet og lett tørrhet et par dager.

Super behandling å kombinere med Kjemisk peel (Retinol+C-vit)

KR 2500,-

Brazillian

Vi bruker voks uten striks som gjør hårfjerningen mindre smertefull.

Går du regelmessig hver 4 uke koster det 490,-

Kr 590,-

Form og farge Vipper og bryn

Form og farge vipper og bryn.

Vi tilpasser fargen etter hvor mørkt du ønsker og gir dine bryn en naturlig og fin fasong

Kr 540,-

Vippeløft

En suveren behandling som løfter vippene dine og gir deg et mer våkent blikk!

Kr 650,-

Klassisk Vippe extensions nytt sett

Klassisk vippe extensions

Kr 1490,-

Medisinsk fotstell

Fotbad, pleie av hard hud, stell av negler, rensing av neglebånd, pleie av problemområder og avsluttes med krem.

Kr 750,- (690,- pensjonist)

LUX Pedikyr

Spa pedikyr. Fotbad, filing av hard hud, stell av negler og neglebånd, lakk av negler/eller parafinvoks og massasje.

Kr 900,-

LUX Manikyr

Fil/pussing av negler, rensing av neglebånd, massasje og lakk.

Kr 800,-

Forsterkning av egne negler med gele

Vi forsterker dine negler ved å legge på gele

Kr 900,-

Forlengelse av egne negler

Vi forlenger dine negler ved å legge på gele

Fra Kr 1050,-

Epilason/elektrolyse

Elektrolyse er en måte å bli kvitt sjenerende hår på for alltid! Det er faktisk den eneste permanente hårfjerningsmetoden på markedet

15 min 300,-

30 min 550,-

45 min 800,-

60 min 1020,-

Alkaline Wash hårfjerning

Alkaline er en hårfjerningsmetode som fjerner dunhår uten å stimulere hårveksten.

Fra Kr 450,-

Spraytan

Er du på jakt etter den perfekte brunfargen til den store festen? Eller kanskje du ønkser å få litt farge før bikinien skal på?

Vi bruker det luksuriøse selftan merket Vita Liberata

Kr 495,-

Bodyscrub

Vi fjerner døde hudceller ved å peele hele kroppen. Huden blir silkemyk etterpå! Perfekt noen dager før man skal til varmere strøk eller om du bare ønsker å få en supergod peeling og gløden tilbake i huden.

Kr 590,-