Dermapen 4

Dermapen er verdens mest avanserte system innen mikronål behandlinger.

Behandlingen er meget populær, og flere hundre behandlere i Norge utfører tusenvis av behandlinger årlig. 

DermaPen er en automatisert mikronål behandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi og med liten nedetid. 

DermaPen kan bidra til å:

 Oppstramme huden

Redusere hyperpigmenteringer

Redusere akne-arr

Redusere fine linjer og rynker

Forminske store porer

Redusere og myke opp strekkmerker

Redusere kirurgiske og traumatiske arr

Gi en ny glødende hudoverflate


Dermapen4 behandling

Selve behandlingen utføres ved å gli DermaPen 4 over huden, hvor 16 nåler penetrerer huden ca. 120 ganger per sekund og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 3,0 mm, avhengig av hvilket område som skal behandles og målsetningen med behandlingen. Selve stikkene stimulerer hudens vekstfaktorer i de forskjellige hudlagene, i tillegg til å øke penetrasjonsgraden for serumer man påfører med opptil 80%. 

Behandlingen inkluderer en mandel basert kjemisk peel som påføres på huden direkte etter mikronål behandlingen. Deretter påføres en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske. Behandlingen avsluttes med en reparerende krem og solbeskyttelse.

Dermapen4 m/spesialserum

Her bruker vi et meget konsentrert serum under dermapen behandlingen, som gir deg enda kraftigere og tilpasset effekt. I tillegg til kjemisk peel, maske og LED maske

Dermapen4 med DMK Enzymemaske

En virkelig kraftfull behandling som får huden til å jobbe på alle nivåer. Enzymmasken vil forsterke behandlingen vi har gjort med dermapen. Antiage og hudhelse generelt på sitt beste! Anbefales!