DMK Behandlinger

Hovedbjelken i DMK Skin Revision er enzymterapi. Enzymterapi er den eneste ordentlige oksygenbehandlingen for hudvevet som virker etter de gitte anatomiske og fysiologiske aspekter. Derfor kan vi vise til resultatorienterte hudbehandlinger.

DMK enzymterapi jobber ut fra prinsippet om «reversert osmose». Dette virker utrensende på slagstoffer, fungerer som en peeling og er med på å øke blodgjennomstrømningen slik at hudcellene kan få oksygen fra kroppens innside.

DMK enzymterapi

Behandlingene er produsert for dem som ønsker resultater, med fokus på hudproblemer til både kvinner og menn i alle hudkategorier. Virker som en age- management (forebygger for tidlig aldring og virker hudoppstrammende)
generelt forebyggende og styrkende, foryngende og forfiner huden. Sluttresultatet er sunn og god helse.
DMK Enzym Behandlinger vil bringe huden din tilbake til sin optimale funksjon. Når huden din fungerer optimalt vil den umiddelbart se og føles bedre. Synlige resultater kan sees allerede etter første behandling.

Dermapen4 med DMK Enzymemaske

En virkelig kraftfull behandling som får huden til å jobbe på alle nivåer. Enzymmasken vil forsterke behandlingen vi har gjort med dermapen. Antiage og hudhelse generelt på sitt beste! Anbefales!