Apparatene som forsterker enhver behandling


Hydradermabrasion

er en type dyprengjøring, der vanntrykk brukes for å fjerne død hud og for å bringe rensende og fuktighetsgivende stoffer til huden. På grunn av dens dypgående effekter, er den egnet for alle hudtyper.

Myker opp fine linjer og rynker og forbedrer hudens elastisitet. 

Svært effektivt for fjerning av sorte prikker.

Ultrasonic Skinscrubber


Behandling designet for å rengjøre huden dypt ved å fjerne døde hudceller og det ytterste hornlaget av huden. Denne behandlingen utføres ved hjelp av en spatel som genererer ultralydbølger og gir en vibrasjonsvirkning. Når denne vibrasjonen kommer i kontakt med huden, hjelper den med å fjerne døde hudceller og stimulerer huden.


Diamantslip

Fjerner døde hudceller, fjerner smuss fra porer og minimerer aknearr.

Øker hudens elastisitet, minimerer fine linjer, bedrer hudtekstur og holder huden ungdommelig!

Gjør huden mindre slapp og grov, og jevner ut hudfargen.

Ved bruk av vakuum og diamanthodene gis en lett slipeeffekt i form av friksjon når maskinen jobber på huden. Dette bidrar til økt lymfedrenasje, økt regenerering, bedring av hud i form av aldring, pigmentering og store porer.
I tillegg vil behandlingen øke opptaket av næringsstoffer.


Magig Gloves & Mikrostrøm

"Magic Gloves" og mikrostrøm brukes til å gi lavspennings impulsstrømmer som imiterer kroppens egne impulser for å aktivere hudcellene.

Dette fremmer metabolismen, gjenoppretter hudens elastisitet og styrker ansiktsmuskulaturen og hudstrukturen.
Gjør huden strammere, glattere og mer elastisk.

Ultralyd

Ultralyd i ansiktsbehandling er en ikke invasiv og smertefri behandling. Når ultralydbølgene kommer i kontakt med huden, øker temperaturen på huden og har en direkte effekt på bløtvevet.

Denne behandlingen fremmer eliminering av fettceller, forbedrer næring og oksygenering av vev og aktiverer blodsirkulasjonen.

Dette er mye brukt for postkirurgiske behandlinger, fibrose og for å gi næring og oksygenering av huden, fordi det øker membranens permeabilitet og vevets regenererende kapasitet.

Radiofrekvens/rf

Bipolar radiofrekvens (RF) bruker to elektroder for å passere RF -strøm gjennom et definert volum av vev.

RF -terapi bruker lavenergistråling for å varme opp det dype laget av huden din som kalles dermis. Denne varmen stimulerer produksjonen av kollagen for å forbedre tegn på rynker og slapp hud. Dette er spesielt indikert for å korrigere slapp hud i ansiktet og halsen.

Coldhammer

Hjelper til med å lukke porene og glatter, beroliger og reparerer huden. Kan bidra til å redusere rødhet.


.

Oxygen spray

Denne behandlingen er designet for å gi næring til ansiktshuden. Vitaminer, mineraler og viktige næringsstoffer som sprayes på epidermis kommer direkte inn i huden og resulterer i en mykere og superhydrert hud..