Lira Clinical behandlinger


Lira Clinical bruker den høyeste kvaliteten og de mest teknologisk avanserte ingrediensene for å levere overlegen hudpleie.  Produktene produseres med eksklusive formler ved bruk av probiotika, unike plantestamceller, avanserte peptider, eksklusive planteingredienser og ulike vitaminer og mineraler som balanserer huden og får den til å jobbe optimalt.


Lira Clinical er "Det neste nivået av hudpleie"

Be Bright! Be Beautiful!

Liras FDA-kompatible laboratorier lager det siste innen ingrediensvitenskap og tilbyr deg hudpleiekorrigering, vedlikehold og forebygging. Liras team av hudpleiere og medisinske fagfolk sammen med ekspertkjemikere har utviklet produktene våre med presisjon og stolthet.

Green Power Peel

Denne naturlige urtepeelen/green power peel vekker huden med en kombinasjon av eksklusive ingredienser. Den mekaniske peelingen er kombinert med rens, maske, vann eller syrepeel fra Lira Clinical og gir resultater til ønsket huddybde. Den kan til og med forsegles med retinolpeel!

Denne unike blandingen av marine ekstrakter, plantestamceller og MASQ-techTM skaper den optimale oppstrammende effekten på glansløs og slapp hud. 

Få gløden med Green Power Peel! 

Effektive ved:

-Pigmentering
-Uren hud og arr
-Elastosis
-Fine Linjer & Rrynker

-Oppstrammende

-Glød

Mineral Retinol Peel

Dette er en kraftfull Retinolpeel som kan brukes alene eller forsterke en hver annen Lira Clinical behandling. Inneholder blant annet mineralene gull og sølv.

Effektiv for:

- Fine Linjer & Rynker
- Photo aldring/Solskader
- Pigmentering
- Uren hud

Hydroxy 30

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

-Pigmentering
-Uren hud & arr
-Elastose
-Fine Linjer & Rynker

Lactic Clear/Melkesyrepeel

Globalt anerkjente melke-, kojic- og mandelsyrer er dristig blandet med lysende botaniske stoffer, hyaluronsyre, grønn te og echinacea for alle hudtyper. Dette er den foretrukne peelingen for pigmentert, solskadet og dehydrert hud. Infundert med antioksidanter, vil huden se og føles forfrisket umiddelbart.

Effektiv for:

-Pigmentering

-Antirynke

-Dehydrert hud

-Glød

Pumpkin Plus peel

Denne universelle peelen er unikt formulert med gresskarenzymer, hydroksysyrer og aktuelle probiotika, og er tilsatt retinol mens superrike granateple- og mangoantioksidanter bekjemper frie radikaler. Ideell for enhver hudtype.

Effektiv for:

-Alle hudtyper

Vita Brite

Den eksklusive signaturbehandlingen fra Lira Clinical, Vita Brite kombinerer MASQ-techTM, vitamin C og mandelsyre og skaper den ultimate glødebehandlingen. Huden er vakkert lysnet, oppstrammet og hydrert og kan brukes på alle hudtyper og tilstander.

En suveren C-Vitamin peel!

Fin som en førstegangspeel uten at hun må "preppes" i forkant.

Effektiv for:

-Alle hudtyper